Ga naar de inhoud

Nieuwsberichten

Floating Houses Project®

Telegraaf: Marcel Coltof: ,,Waterrijke gemeenten in Nederland kunnen locaties beschikbaar stellen om de drijvende projecten te realiseren”.

  Amsterdam. In Nederland zijn steeds meer bedrijven die zich bezighouden met het bouwen van woonboten en het ontwikkelen van drijvende wooncomplexen. Dat wonen op het water zeer gewild is, weet conceptontwikkelaar Marcel Coltof van Dutch Vastgoed Adviseurs. Een door hem… Lees verder »Telegraaf: Marcel Coltof: ,,Waterrijke gemeenten in Nederland kunnen locaties beschikbaar stellen om de drijvende projecten te realiseren”.

  Wijken, zelfs hele steden, drijvend op water. Bouwen op water is de toekomst, vindt architect Koen Olthuis. ,,Maar Nederland loopt vreselijk achter door alle regeltjes en dat is een gemiste kans.’’

   Olthuis’ architectenbureau Waterstudio ontwikkelt momenteel vooral projecten in het buitenland. ,,Terwijl de techniek hier voorop loopt, hier bedenken we het allemaal.’’ Zo heeft het bureau een drijvende stad ontworpen voor de Malediven met zo’n 5.000 woningen. Woningen worden daar gebouwd… Lees verder »Wijken, zelfs hele steden, drijvend op water. Bouwen op water is de toekomst, vindt architect Koen Olthuis. ,,Maar Nederland loopt vreselijk achter door alle regeltjes en dat is een gemiste kans.’’

   Presentatie door o.a. Marcel Coltof voor ABN AMRO relatie’s

    Marcel Coltof heeft op uitnodiging van de ABN AMRO twee vastgoed-beleggingspresentatie’s gehouden voor ca. 120 vermogende relaties. Deze eerste presentatie’s zijn succesvol afgesloten. Ook werden er lezingen gehouden door een aandelenadviseur, vermogensbeheerder en een Notaris. De ABN AMRO heeft besloten vaker van deze beleggingspresentatie’s te gaan organiseren.