Ga naar de inhoud

Verkopen via BijzonderHuis.com

Wij verkopen met ‘passie’ … zonder kosten voor verkoper!

  Waarom uw woning of appartement via BijzonderHuis.com verkopen? 

  Marcel Coltof: “Allereerst: ik ben geen standaard makelaar, ik ben een gepassioneerde ‘Dealmaker’ en ‘Creator’, een man met ruim 40 jaar internationale ervaring in vormgeving en verkopen van o.a. recreatief vastgoed en hotelprojecten. Het is nog steeds mijn dagelijkse opdracht om mijn internationale ‘netwerk’ te vergroten, te versterken en partijen met elkaar in contact te brengen. Dat is mijn vak. Mijn ‘lat’ heb ik zelf hoog gelegd, wat betekent dat ik hoge eisen stel aan locatie’s en kwaliteit van het vastgoed. Al decennia ga ik er vanuit dat ik het betreffende object aan een goede vriend moet kunnen verkopen. Met die gedachten kan ik het object succesvol aan iedereen verkopen”.

  Lees verder »Wij verkopen met ‘passie’ … zonder kosten voor verkoper!

  Ihr Hausboot in Ohé en Laak verkaufen?

   Wenn Sie erwägen, Ihr Hausboot in Ohé en Laak zu verkaufen, werfen Sie bitte zunächst einen Blick auf unsere Sonderkonditionen. Der Verkauf über BijzonderHuis.com kostet Sie nichts! KLICKEN SIE HIER, um unseren Flyer zu öffnen.

   Ihre ‘Maas-Villa’ in Ohé en Laak verkaufen?

    Wenn Sie erwägen, Ihr ‘Maas-Villa’ in Ohé en Laak zu verkaufen, werfen Sie bitte zunächst einen Blick auf unsere Sonderkonditionen. Der Verkauf über BijzonderHuis.com kostet Sie nichts! KLICKEN Sie führ die Flyer mit Information.