Ga naar de inhoud

Over Marcel Coltof


Marcel Coltof heeft in zijn carrière de uitdaging gezocht om tientallen tweedewoning projecten vorm te geven en deze in opdracht van projectontwikkelaars op de markt te brengen.

Een groot aantal projecten waren vaak beland in complexe situaties, waarbij Marcel door ontwikkelaars, bankinstellingen, verzekeraars en aannemers werd ingeschakeld om de projecten te herontwikkelen en deze uiteindelijk succesvol te verkopen.

In 1995 werd Marcel betrokken als adviseur bij de verkoop van ‘Aegon Vakantieparken’ dat omgedoopt werd naar ‘Landal GreenParks’. Na het inventariseren en het ontwikkelen van een rendementsclausule werden er 7 bungalowparken zeer succesvol door hem ‘uitgepond’.

Rond de eeuwwisseling had zijn kennis en ervaring een dermate hoog niveau bereikt, dat er meer uitdaging zat in het aanbieden van advies, mediation en verkoopondersteuning op gebied van nationale en Internationale Leisure en Hotelontwikkelingen.

Zijn veelzijdige kennis, uitgebreide netwerk en ervaring op dit gebied hebben vaak geleid tot een succesvolle afloop van ingewikkelde opdrachten.

Wilt u een vrijblijvend gesprek met Marcel, bel hem op 06.50745006 of stuur een mail naar marcel.coltof@dutchvastgoedadviseurs.com