Ga naar de inhoud

Stoere/Luxe Houseboat incl. ligplaats in Heeg/Friesland

  Op zoek naar een stoere/luxe recreatieve houseboat van 15 mtr. x 4,6 mtr. met alle luxe en comfort. Onze houseboats zijn uitgevoerd met een ruime living (aansluitend terras op het achterdek), complete keuken incl. vaatwasser, oven etc., drie slaapkamers, badkamer (incl. ruime inloopdouche) en een gescheiden toilet. Onze houseboats zijn verder standaard uitgevoerd met elektrische verwarming. 

  De houseboat welke wij in Heeg aanbieden is uitgevoerd met twéé slaapkamers. 

  Een Houseboat’ is een gezonde investering, waarbij er sprake is van een interessant verhuur-rendement. Het verhuren is trouwens niet verplicht. U kunt uw houseboat op zijn vaste ligplaats ook uitsluitend privé gebruiken. De nieuwe houseboat kost op basis van Turn-Key oplevering inclusief de complete inventaris en de ligplaats (7 X 22 mtr.) € 279.000,= excl. btw over de houseboat, kosten koper (over de grondprijs).

  Open de Nederlandse brochure: KLIK

  Als koper en verhuurder kunt u de volledige btw over de houseboat terugvorderen.
  Onze belastingadviseur kan dat desgewenst voor u regelen.
  De exploitatie, waaronder de verhuur, beheer en onderhoud kan ter plaatse in Heeg worden geregeld, dit in samenwerking met de internationaal opererende verhuurorganisatie NOVASOL. U heeft dus geen omkijken naar uw houseboat!

  Mocht u geïnteresseerd zijn in deze ligplaats in Heeg, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
  U kunt ons bereiken op 020-237.9302, 06.50745006. of MAIL. Contactpersoon: Marcel Coltof.

  Schrijf u vrijblijvend in voor de BijzonderHuis Nieuwsbrief: KLIK HIER