Meteen naar de inhoud

Sfeervol ‘Beach Penthouse’ in Callantsoog (direct aan duinen)

  In ‘Callantsoger Staete’ (100 mtr. van het strand!) bieden wij op dit moment op de 4e etage (zuidzijde) een exclusief ‘penthouse’ te koop aan.
  Het penthouse (116 m2 woonoppervlakte) is sfeervol ingericht en bezit twee ruime slaapkamers. De badkamer is uitgevoerd met een whirlpool, douchecabine en badkamermeubel uitgevoerd met twee geïntr. wasbakken. Separaat toilet. Tevens heeft het penthouse een berging waar de wasmachine en droogmachine staan. Over de totale breedte is het penthouse uitgevoerd met een terras inclusief een elektrisch bedienbare zonneluifel. In de ondergrondse garage heeft u een privéparkeerplaats voor uw auto en een afgesloten berging voor o.a. uw fietsen en bolderwagen. Vanuit de parkeergarage kunt u rechtsreeks met de lift naar uw penthouse. De prijs van dit unieke penthouse is vastgesteld op € 469.000,= k.k.. (incl. de complete inventaris)

  Luchtfoto Callantsoog. Foto: Marcel Coltof.

  De royale living.

  De zeer complete keuken is uitgevoerd met vaatwasmachine, oven, magnetron etc..

  De ruime en zeer complete badkamer.

  In de ondergrondse garage heeft u een eigen parkeerplaats naast de in/uitgang.

  Luchtfoto Callantsoog. Foto: Marcel Coltof.

  Vrijblijvende verhuurmogelijkheden via Verhuurburo Callantsoog.

  Open hier de brochure (PDF).

  Voor meer informatie of voor het plannen van een bezichtiging, neem contact op met BijzonderHuis/Marcel Coltof tel. 06.50745006 of mail naar info@bijzonderhuis.com