Ga naar de inhoud

‘Beach Penthouse’ verkocht in ‘Callantsoger Staete’.

  In ‘Callantsoger Staete’ (100 mtr. van het strand!) is door BijzonderHuis.com ‘penthouse’ A402 op de 4e etage verkocht. Het betrof een penthouse (115 m2 woonoppervlakte) met twéé ruime slaapkamers. De badkamer is uitgevoerd met een whirlpool, douchecabine en badkamermeubel uitgevoerd met twee geïntr. wasbakken. Separaat toilet. Tevens is het penthouse uitgevoerd met een inpandige berging inclusief wasmachine en droogmachine. Over de totale breedte is het penthouse uitgevoerd met een terras inclusief een elektrisch bedienbare zonneluifel. In de ondergrondse garage is er een privé-parkeerplaats en een afgesloten berging voor o.a. uw fietsen, bolderwagen etc.. Vanuit de parkeergarage kunt u rechtsreeks met de lift naar de betreffende etage.

  Luchtfoto Callantsoog. Foto: Marcel Coltof.

  Luchtfoto Callantsoog. Foto: Marcel Coltof.

  Vrijblijvende verhuurmogelijkheden via plaatselijk Verhuurburo.

  Ook uw appartement verkopen in ‘Callantsoger Staete’ lees de interessante mogelijkheden: KLIK HIER voor meer INFO.

  Lesen Sie auch die interessanten Möglichkeiten, Ihre Wohnung in „Callantsoger Staete“ zu verkaufen: KLICKEN SIE HIER für weitere INFO.

  Mocht u geïnteresseerd zijn in de appartementen in ‘Callantsoger Staete’, schrijft u zich dan in voor de NIEUWSBRIEF of neem contact op met ons kantoor, tel. 020-237.9302 met Marcel Coltof 06.50745006 of mail naar info@bijzonderhuis.com