Ga naar de inhoud

Wonen in de indrukwekkende ‘Tuinen van Bergen’ / NH.

  Geweldig gelegen nabij zee, duinen en bossen … Bergen maakt samen met veertien kernen, waaronder Egmond en Schoorl, deel uit van de gemeente Bergen.

  Ruimte voor ontspanning
  De Tuinen van Bergen gelegen in De Kloostertuin ligt in de luwte van het dorp en kent geen druk verkeer.
  Op loopafstand bevindt zich de pittoreske dorpskern met tal van winkeltjes en boetieks, uitstekende restaurants, leuke terrasjes en diverse galeries.
  De directe omgeving van Bergen nodigt u uit tot heerlijke fietstochten door bossen en duinen en lange wandelingen door de lommerrijke lanen of over het strand.
  Het prachtige Kennemerland ligt bovendien vlakbij. In de nabijheid van ‘De Tuinen van Bergen’ vindt u bovendien tal van sportieve ontspanningsmogelijkheden, waaronder tennisbanen, een buitenskipiste én een 18-holes golfbaan.

  Bereikbaarheid
  Bergen ligt middenin de kop van Noord-Holland, op slechts 6 kilometer ligt Alkmaar, terwijl ook Amsterdam via de N9 en de A9 uitstekend bereikbaar is (ca. 30 min). Daarnaast heeft Bergen enkele goede busverbindingen naar omliggende plaatsen.

  Groene omgeving
  ‘De Tuinen van Bergen’ wordt gekenmerkt door ruimte en groen, onder meer doordat parkeren grotendeels ondergronds geschiedt.
  Alleen voor bezoekers is bovengronds voorzien in een aantal parkeerplaatsen nabij de villa’s.
  Veel aandacht is besteed aan de onder architectuur aangelegde tuinen, met veel groenblijvende en bloeiende planten.
  Een aantal beeldbepalende oude beuken is bovendien gehandhaafd en geeft de tuinen nu al een volwassen uitstraling.

  Mocht u geïnteresseerd zijn in een appartement op De Tuinen Van Bergen, kunt u zich geheel vrijblijvend inschrijven voor de BijzonderHuis Nieuwsbrief. Wij houden u dan op de hoogte van het actuele aanbod op dit schitterende appartementencomplex.

  Wilt u uw appartement in De Tuinen van Bergen verkopen?
  Open hier onze FLYER en lees onze interessante en unieke voorwaarden.