Ga naar de inhoud

Landgoed ‘Château de Barbet’ in het zuiden van Frankrijk ….

  Bent u op zoek naar een woning in Zuid Frankrijk? Regelmatig hebben wij villa’s te koop op dit schitterende project Château de Barbet net buiten Lombez, aan de voet van de Pyreneeën. (ca. 48 km ten zuid-westen van Toulouse)

  Departement Le Gers (nr. 32) herbergt tal van historische plaatsen, zoals Auch, Luchon en Lourdes. Le Gers is daarbij het middelpunt van het ‘Bassin d’Aquitane’ en van grote geologische betekenis uit een periode die elf tot zestien miljoen jaar terug gaat. Het was toen een steppegebied met talrijke meren, omzoomd door een tropisch woud. Daar zijn nu nog sporen van terug te vinden, ook in de fauna, al heeft de evolutie de meeste sporen uitgewist.

  Het Château is de spil van het landgoed en herbergt een groot aantal centrale voorzieningen.

  Zo vindt u in het Château op de begane grond de receptie en de kantoren voor het personeel. Bij de receptie kunt u terecht voor het in- en uitchecken van uw verblijf, de greenfee’s van de golfbaan en alle vragen die bijdragen aan een prettig verblijf.

  Het Château met de zwembaden en zonneterrassen.
  Voorbeeld van een villa van het type Barbet de Luxe, incl. inpandige garage. Een groot aantal villa’s zijn uitgevoerd met een privé zwembad.

  De hoofdingang van het Château wordt ook gebruikt voor het restaurant dat aan de achterzijde grenst aan een groot terras. Gedurende een groot deel van het seizoen kunt u op dit terras heerlijk genieten van een lunch of diner. Naast het restaurant ligt een kleine bar waar u desgewenst het aperitief kunt gebruiken of na het eten nog even lekker kunt zitten. Deze ruimte wordt vooral gebruikt indien het weer het niet toelaat om buiten te zitten. De bar komt uit op een lounge-terras gelegen aan de zijkant van het Château.

  ´Golf du Château de Barbet´met zijn schitterende en uitdagende 9 holes ( par 72 ) golfbaan.

  Departement Le Gers (nr. 32) herbergt tal van historische plaatsen, zoals Auch, Luchon en Lourdes.

  Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen op ´Golf du Château de Barbet’, een schitterende en uitdagende 9 holes ( par 72 ) golfbaan. U speelt in een fantastisch glooiend landschap met schitterende vergezichten richting Pyreneeën en wordt uitgedaagd spannende holes, doglegs, mooie waterpartijen en spectaculaire hoogteverschillen te bedwingen. Topspelers zijn razend enthousiast over de baan.

  Hier kunt u nog in alle rust uw ´rondje´ lopen. Tevens heeft ´Golf du Château de Barbet´ drie par 3 oefenholes , een drivingrange, een puttinggreen en oefenbunkers.

  Aan de golfbaan is een Franse golfprofessional verbonden. Zijn naam is Franck Vigouroux samen met zijn collega Olivier Baudot. Hij is de Engelse taal machtig en kan u een gevarieerd  lespakket aanbieden, zowel voor de beginnende als de gevorderde golfer. Hij maakt u op ons golfcomplex graag wegwijs in de wondere wereld die golf heet.

  Wij houden u geheel vrijblijvend graag op de hoogte van het actuele aanbod op dit schitterende villaproject.
  MAIL uw gegevens of neem telefonisch contact op met Marcel Coltof. Tel. 06.50745006.

  Schrijf u vrijblijvend in voor de BijzonderHuis Nieuwsbrief