Ga naar de inhoud

Bouwkavel van 477 m2 in Noord-Hollandse Dirkshorn …

  In het gezellige Noord-Hollandse Dirkshorn (tegen Schagen aan) bieden wij een bouwkavel aan van 477 m2 voor het realiseren van een vrijstaande recreatievilla met een maximale woonoppervlakte van 100 m2.

  Dirkshorn is gelegen in provincie Noord-Holland vlakbij de Noordzee (ca. 8 km.) maar ook recreatiegebied Geestmerambacht is vlakbij. En wilt u gezellig shoppen, Schagen en Alkmaar liggen in de buurt.

  De kavel is gelegen op Bungalowpark Dirkshoeve in Dirkshorn. Het park ademt rust en ruimte, door de landelijke ligging en de aanwezigheid van veel groen. Het centrum van Dirkshorn is op steenworp afstand waardoor voorzieningen als winkels, horeca maar ook een fraaie golfbaan en zwemwater (zwembad en meertje) binnen een straal van 500 meter te vinden zijn.
  In een nabijgelegen meertje wordt veel gevist, gesupt of gezwommen.

  U kunt ervoor kiezen om zelf te recreëren of om te verhuren.
  U kan dit uit handen geven aan een verhuurorganisatie of u kan de recreatievilla in eigen beheer verhuren.

  De verkoper heeft al een ontwerp laten maken van een zes persoons recreatievilla (zie hieronder), de bouwvergunning is hiervoor al verleend. Uiteraard kunt u zelf ook een ontwerp van een recreatievilla laten maken. In dat geval dient u wel een nieuwe bouwvergunning aan te vragen. Hierbij dient u rekening te houden met het bebouwingsoppervlakte van max. 100 m2.

   

  De prijs van de bouwkavel is vastgesteld op € 189.500,= k.k..
  De bouwsom van de getoonde recreatievilla komt op ca. € 200.000,=  excl. btw. op basis van turn-key oplevering zoals gasloze warmtevoorziening door middel van warmtepomp en zonnepanelen.

  Parklasten: op basis van huidige gebruik alleen perceel € 3.000,- per jaar (2022)

  Heeft u specifieke vragen inzake deze aanbieding in het gezellige Dirkshorn, neem dan vrijblijvend contact op met Marcel Coltof op 06.50745006 of MAIL

  Schrijf u vrijblijvend in voor onze NIEUWSBRIEF. (bovenaan deze pagina)