Ga naar de inhoud

Marian en Hans Hubert

  Onze aandacht werd getrokken op de Social Media door berichten van Bijzonderhuis.com en de snelle verkoop van een tweetal penthouses in ons appartementen complex “Callantsoger Staete” te Callantsoog.

  Na enig beraad besloten wij een informatief mailtje te sturen aan Marcel Coltof van Bijzonderhuis.com. Al snel ontvingen wij antwoord op onze vraagstelling inzake de eventuele verkoop van ons appartement. Dit antwoord bracht ons er toe ons appartement in de verkoop te geven bij Marcel.

  Na een zeer snelle plaatsing op de website van Bijzonderhuis.com waren er na een week al diverse reacties waarvan er een met bod was. Dit bod was voor ons niet acceptabel, zodat wij besloten, na overleg met Marcel, hierop niet in te gaan. In de veronderstelling dat het wel enige tijd zou duren voordat wij ons recreatie appartement zouden verkopen namen wij een afwachtende houding aan. Tot onze verbazing belde Marcel ons na twee weken met de mededeling dat er een nieuwe geïnteresseerde uit zijn relatiekring was.
  Op zondagmorgen bracht Marcel met de geïnteresseerde koper een bezoek aan ons appartement. Hieruit volgde een serieus bod en al snel was de deal gesloten.
  Daarna ging het razendsnel binnen twee weken waren wij bij de notaris en werd alles keurig geregeld. In augustus namen wij het besluit ons appartement te verkopen en half september zaten wij bij de notaris en werd alles keurig en korrekt geregeld.
  Ook de aftersales werd tot onze volle tevredenheid afgehandeld.
  Kortom chapeau voor Marcel Coltof van Bijzonderhuis.com!