Meteen naar de inhoud

‘Aqua Vive’ Houseboat incl. ligplaats in Heeg / Friesland

  Op zoek naar een prachtige recreatieve houseboat van 15 mtr. x 4,6 mtr. met alle luxe en comfort. Onze houseboats zijn uitgevoerd met een ruime living (aansluitend terras op het achterdek), complete keuken incl. vaatwasser, oven etc., drie slaapkamers, badkamer (incl. ruime inloopdouche) en een gescheiden toilet. Onze houseboats zijn verder standaard uitgevoerd met elektrische verwarming. 

  De indeling van de houseboat met een netto woonoppervlakte van ca. 70 m2.

  Een Houseboat’ is een gezonde investering, waarbij er sprake is van een interessant verhuur-rendement. Het verhuren is trouwens niet verplicht. U kunt uw houseboat op zijn vaste ligplaats ook uitsluitend privé gebruiken. De nieuwe houseboat kost op basis van Turn-Key oplevering inclusief de complete inventaris en de ligplaats (7 X 22 mtr.) € 329.000,= excl. btw, kosten koper (over de grond).

  Open de Nederlandse brochure: KLIK
  Open de Duitse Brochure: KLIK

  Als koper en verhuurder kunt u ca. € 48.000,= aan btw terugvorderen. Onze belastingadviseur kan dat desgewenst voor u regelen. De exploitatie, waaronder de verhuur, beheer en onderhoud kan ter plaatse in Heeg worden geregeld, dit in samenwerking met de internationaal opererende verhuurorganisatie NOVASOL. U heeft dus geen omkijken naar uw houseboat!

  Mocht u geïnteresseerd zijn in deze laatste ligplaats in Heeg, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
  U kunt ons bereiken op 020-237.9302, 06.50745006. of MAIL. Contactpersoon: Marcel Coltof.

  Schrijf u vrijblijvend in voor de BijzonderHuis Nieuwsbrief: KLIK HIER