Meteen naar de inhoud

Aqua Vive Houseboat in het Friese Heeg.

  Houseboat Friesland

  Compleet ingericht, inclusief eigen ligplaats! (100% eigendom)

  Het Aqua Vive Houseboats concept is ontwikkeld door een samenwerking van recreatie-specialisten en hoogwaardige (Friese) botenbouwers. Het resultaat: een prachtige recreatieve boot van 15 mtr. x 4,6 mtr. met alle luxe en comfort. De Aqua Vive Houseboat is uitgevoerd met een ruime living (aansluitend terras op het achterdek), complete keuken incl. vaatwasser, oven etc., drie slaapkamers, badkamer (incl. ruime inloopdouche) en een gescheiden toilet.
  De Aqua Vive House Boat is verder standaard uitgevoerd met elektrische verwarming. Desgewenst kan de Aqua Vive uitgevoerd worden met aircounits.

  De indeling van de woonboot met een netto woonoppervlakte van ca. 70 m2.
  De ‘Aqua Vive Houseboat’ is een gezonde investering, waarbij er sprake is van een interessant verhuur-rendement. Het verhuren is trouwens niet verplicht. U kunt een Aqua Vive House Boat op zijn vaste ligplaats ook uitsluitend privé gebruiken. De Aqua Vive House Boat kost op basis van Turn-Key oplevering inclusief de complete inventaris en de ligplaats (7 X 22 mtr.) € 329.000,= excl. btw, kosten koper (over de grond).

  Als koper en verhuurder kunt u ca. € 48.000,= aan btw terugvorderen. Onze belastingadviseur kan dat desgewenst voor u regelen. De exploitatie, waaronder de verhuur, beheer en onderhoud kan ter plaatse in Heeg worden geregeld, dit in samenwerking met de internationaal opererende verhuurorganisatie NOVASOL. U heeft geen omkijken naar uw Aqua Vive Houseboat! Mocht u geïnteresseerd zijn in deze laatste ligplaats in Heeg, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
  U kunt ons bereiken op 020-799.7629, 06.50745006. of MAIL. Contactpersonen: Marcel en Wilma Coltof.

  Route naar ons kantoor in Heeg: KLIK HIER. 

  Schrijf u vrijblijvend in voor de BijzonderHuis Nieuwsbrief: KLIK HIER