Meteen naar de inhoud

Nieuw! Luxe TMBoats incl. ligplaatsen in ‘Marina Den Oever’

  In ‘Marina Den Oever’ beschikken wij over een aantal ligplaatsen waar wij TM Houseboats kunnen neerleggen inclusief vaste walaansluitingen zoals water, elektra en riool. Voor meer informatie aangaande de tarieven van huurligplaatsen en de beschrijving en actuele verkoopprijs van de TMB49 Eco (15 mtr. X 5 mtr.) welke wij leveren in ‘Marina Den Oever’ verwijzen wij u naar de brochure. Deze kunt u als PDF downloaden via onderstaande link. 

  De TM Houseboats zijn standaard voorzien van een aanzienlijk isolatiepakket, hardhouten kozijnen met HR++ beglazing en dakbedekking met witte leislag, triple beglazing HR++ beglazing. Zo gaan Duurzaam, Eco en Klimaat hand in hand met comfort, gezondheid en welzijn,
  immers zorgt het isolatiepakket en de triple beglazing voor een besparing in de benodigde energie, die deels afkomstig is van de zon en zo ook voor een comfortabel en gezond binnenklimaat zorgt.

  De dakbedekking met witte leislag zorgt ervoor dat het in de zomermaanden tot 4 graden koeler blijft in de boot.
  Ook de indeling van onze Houseboats is uniek te noemen, met een afzonderlijk toilet en drie slaapkamers, een ruime badkamer, een technische ruimte een extra entree en veel daglicht door de grote raampartijen.
  De TMB49 eco Houseboat leveren wij in Marina Den Oever volledig Turn-Key en gemotoriseerd.
  Tevens leveren wij uw TMB49 eco uit met 12 zonnepanelen en een 10KWh Powerwall inclusief een 8kw omvormer.
  Ook leveren wij uw TM Houseboat inclusief een compleet uitgevoerde keuken en kunnen wij desgewenst een Turn-Key inventarispakket leveren.


  Klik op de indeling/plattegrond van de houseboat om te vergroten.


  Klik op de afbeelding om het artikel te openen.

  Voor het openen van de brochure: klik hier!
  Wilt u een TMB49 Eco bezichtigen of een bezoek brengen aan ‘Marina Den Oever’ voor het uitzoeken van een ligplaats, vernemen wij dat graag.

  Locatie Marina Den Oever: klik hier!

  Neem vrijblijvend contact met ons op. Tel. 020-237.9302 of stuur een MAIL.