Meteen naar de inhoud

Aqua Vive Houseboats in Amsterdam!

  Houseboats Amsterdam

  In Amsterdam Zuid, direct aan het ‘Nieuwe Meer’ bieden wij drie prachtige ruime ligplaatsen aan inclusief een Aqua Vive Houseboat!  

  Twee van deze ligplaatsen vullen wij in met een nieuwe (nog te bouwen) Aqua Vive Houseboat van 15 mtr. X 4.6 mtr..
  De standaard Aqua Vive Houseboats leveren wij met drie slaapkamersen worden volledig Turn-Key opgeleverd, incl. compleet uitgevoerde keuken, badkamer met badkamermeubel en inloopdouche, PVC vloerbedekking, geïntr. verwarming etc..

  Één Aqua Vive die er nu ligt is in 2018 gebouwd door Talsma Shipyards in Franeker en is uitgevoerd met twee ruime slaapkamers en is compleet ingericht. De prijs van deze Aqua Vive is vastgesteld op € 299.000,= excl. btw, incl. de inrichting.


  De boxen zijn 7.80 mtr. breed en 16 mtr. diep en heeft dus voldoende ruimte voor de Aqua Vive Boat en een bijboot zoals bijv. een sloep. Deze drie Aqua Vive’s zijn puur voor privé en recreatief gebruik.

  Houseboats Amsterdam

  De verkoopprijs van de nog nieuw te bouwen Aqua Vive’s komt uit op € 309.000,= exclusief btw, inclusief een compleet en hoogwaardige BLOM Inventarispakket! Voor de actuele verkoopstand zie brochure.

  Interesse? Mail of Bel met Marcel Coltof.

  Schrijf je vrijblijvend in voor onze NIEUWSBRIEF.

  Route en parkeren op Jachthaven Meerzicht: KLIK HIER!
  Onze modelboot ligt achter woning nr. 42.
  Parkeren kunt u op de parkeerplaats aan de linkerkant, zie foto’s hieronder.
  Wij verzoeken u de ketting weer terug te hangen.