Meteen naar de inhoud

NIEUW! Drijvend recreatieproject! Floating Houses Project®

  Deze ‘Upperdeck Houseboat’ is o.a. uitgevoerd met een volledig dakterras inclusief elektrisch bedienbare zonneluifel en een luxe buitenkeuken uitgevoerd met wasbak, koelkast en geïntegreerde ‘Napoleon’ BBQ. 

  De 12 ‘upperdeckers’ liggen ruim gesitueerd aan de ronde drijvende steiger (41 mtr. doorsnede) en verkrijgen allen een vrijstaande berging voor het opslaan voor fietsen etc. op de steiger. Wij bieden steigers aan op maat en wel vanaf een totale lengte van ca. 95 mtr. inclusief de woonboten. De steiger van ca. 95 mtr. is niet uitgevoerd met de extra 24 ligplaatsen zoals op de afbeelding te zien is. De standaard steiger inclusief de 24 externe ligplaatsen voor grotere ‘bijboten’ heeft een totale lengte van ca. 143 mtr..


  Klik hier om de Nederlandse brochure te openen.

  Klicken Sie hier, um die deutsche Broschüre zu öffnen.

  Helaas is er nog geen compleet Floating Houses Project gerealiseerd en kunt u geen ‘Upperdeck Houseboat’ bezichtigen.
  De verwachting is dat in het voorjaar van 2023 een ‘Upperdeck Houseboat’ te bezichtigen is.
  Schrijf u geheel vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen van dit schitterende floating project.

  Voor meer informatie aangaande het ‘Floating Houses Project®’ of voor levering van individuele houseboat kunt u contact opnemen met Marcel Coltof.
  Tel. +31(0)20.7997629 of mail